Loading...
Home2024-03-21T18:50:11+00:00

About

ΣΠΟΥΔΕΣ

ο 2004 αποφοίτησε από το τµήµα ζωγραφικής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας, στην οποία παρακολούθησε επίσης τα εργαστήρια, νωπογραφίας, φορητών εικόνων και πολυµέσων – υπερµέσων.

Συνέχισε τις σπουδές της στο τµήµα γλυπτικής της ΑΣΚΤ µε δασκάλους τον Θεόδωρο Παπαγιάννη και τον Νίκο Τρανό όπου και ολοκλήρωσε το 2013.

Το 2018 έλαβε µέρος σε µία σειρά επιµορφωτικών δράσεων και εργαστηρίων όσον αφορά θέµατα ηγεσίας, διαφάνειας και λογοδοσίας, τη διοίκηση και διαχείριση, την οικονοµική βιωσιµότητα και επικοινωνία, τη δικτύωση καθώς και θέµατα επικοινωνίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναµικού. Κύκλος φιλοξενίας και ενδυνάµωσης «Social Dynamo» – µια πρωτοβουλία του Ιδρύµατος Μποδοσάκη και του Δήµου Αθηναίων.

Το 2019 πιστοποίησε την εμπειρία της στην πληροφορική και στον σχεδιασμό ιστοσελίδων: ECDL, Web Page, Digital/Multimedia and Information Resources Design.

To 2020 ως Executive Director του HUMAN CAST επιλέγεται να συμμετάσχει και ολοκληρώνει με επιτυχία το Incubator του HIGGS ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό πρόγραμμα για ΜΚΟ διάρκειας 2 ετών.

Το 2022 επιλέγει να συνεχίσει την κατάρτιση της στην διοίκηση με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων” του Ε.Α.Π.

 • Είναι τακτικό μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος
 • Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Μικρομεσαίων ΟΚοιΠ
 • Είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού συλλόγου ρόλων και στρατηγικής ΕΣΠΑΙΡΟΣ
 • Είναι ιδρυτικό μέλος των Proud Seniors Greece
 • Είναι ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος του συλλόγου Ασιατικών πολεμικών τεχνών Γλυφάδας

ΕΡΓΑΣΙΑ

πό το 2003 παίρνει µέρος σε πληθώρα παρουσιάσεων και εκθέσεων.

Από το 2013 εργάζεται ως καθηγήτρια καλλιτεχνικών σε ενηλίκους και παιδιά.

Το 2017 δημιούργησε την ομάδα ισότητας φύλων prohorame την οποία και ανέπτυξε για έναν χρόνο ως Group Coordinator.

Το 2018 παίρνει µέρος ως εισηγήτρια στο First International Feminist Summerschool του ιδρύµατος Rosa-Luxemburg.

Το 2018 – 19 εργάστηκε ως διευθύντρια παραγωγής στο διεθνές κινηµατογραφικό φεστιβάλ Outview Film Festival ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνη για την ένταξη και ολοκλήρωση του φεστιβάλ μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ «Mία ευκαιρία για όλους».

Παράληλα, ως εθελόντρια είναι υπεύθυνη διαχείρισης της πλατφόρμας lesbian.gr όπως και των δραστηριοτήτων της ΑΜΚΕ Proud Life.

Το 2019 ήταν η καλλιτεχνική διευθύντρια και διευθύντρια παραγωγής για το project #vgeskaipes, µία καµπάνια στα social media υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κέντρου Κινηµατογράφου για το πως βιώνουν οι µειονότητες την ζωή στην πόλη.

Στο Athens Pride week 2019 συμμετείχε με το project #vgeskaipes το οποίο παρουσιάστηκε μαζί με πάνελ συζήτησης και video μαρτυρίες στη Στέγη Γραµµάτων και Τεχνών.

Από τον Δεκέμβριο του 2019 είναι καλλιτεχνική διευθύντρια του Kodo Stage μίας ομάδας performance που ακολουθεί τις αρχές του Butoh.

Το 2020 συν-δημιουργεί τον οργανισμό HUMAN CAST, μία πλατφόρμα ανθρώπων και δράσεων που προάγει την ορατότητα και συμπεριληπτικότητα Καλλιτεχνών σε καλλιτεχνικές / ψυχαγωγικές παραγωγές στην Ελλάδα.

Από τον Ιούνιο του 2020 μέχρι τον Απρίλιο του 2022 εργάζεται ως καλλιτεχνική διευθύντρια στην ΑΜΚΕ ΔΟΝ με δραστηριότητα καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Επίσης εν μέσω covid το 2020 εγκαινιάζει και είναι μουσικός παραγωγός στο διαδικτυακό ραδιόφωνο blackworfradio.com.

Τον Ιούνιο του 2022 αρχίζει μία σειρά από Podcast με τίτλο “That’s so Human” με καλλιτεχνική και κοινωνική θεματολογία .

Τον Δεκέμβριο του 2022 και του 2023 διοργανώνει και έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση του “HUMAN CAST Inclusive Art Festival” υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και του δήμου Αθηναίων.

Τον Απρίλιο του 2023 στο πλαίσιο δράσεων του “ATHENS CIVIL SOCIETY FESTIVAL” στο Σεράφειο είναι Curator της ομαδικής εικαστικής έκθεσης “Oddly it Works”.

Why Work With Me

Art Director • Web Architecture • Visual Artist

Τα περισσότερα δημιουργικά πεδία έχουν καλλιτεχνική διεύθυνση. Είναι ένας εργασιακός τίτλος που υπάρχει στα εικαστικά project, τις παραστατικές τέχνες, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τις εκδόσεις, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, τον σχεδιασμό ιστοσελίδων και τα βιντεοπαιχνίδια.

Υπάρχουν ορισμένα λεγόμενα soft skills και ικανότητες που είναι απαραίτητα για τον ρόλο.

Λοιπόν, τι ακριβώς κάνει ένας Art Director;

Μπορεί να αναλαμβάνει διαφορετικές αρμοδιότητες σε διαφορετικούς οργανισμούς. Σε γενικές γραμμές, αυτή η δουλειά περιλαμβάνει τη διαχείριση μιας ομάδας σχεδιαστών που εργάζονται σε ένα δημιουργικό project. Ως Art Director ηγείται, εμπνέει και καθοδηγεί το όραμα της ομάδας σχεδιασμού. Πρέπει να είναι σε θέση να αναγνωρίσει το ταλέντο σε εκείνους που βρίσκονται γύρω του και να γνωρίζει πώς μπορεί να τους βγάλει τον καλύτερο τους εαυτό.

Για μένα, η κύρια διαφορά μεταξύ του να δουλεύω ως εικαστικός καλλιτέχνης και ως Art Director είναι ότι στο δεύτερο δουλεύω περισσότερο με ανθρώπους. Και δεδομένου ότι προτιμώ να βλέπω το creative industry ως βιομηχανία των ανθρώπων, η συν-δημιουργία και η συνεργασία είναι το κλειδί για να γεννηθεί κάτι νέο και συναρπαστικό.

Ξεκινάω με κουλτούρα εξερεύνησης και πειραματισμού, αλλά επενδύω εξίσου στο brand strategy και την πολύπλευρη παρουσίαση.

Ένας Art Director οφείλει να έχει ικανότητα να δημιουργήσει τόσο το γραπτό περιεχόμενο όσο και το οπτικό, αναλαμβάνοντας τελικά τον ρόλο ενός αφηγητή.

Τελικά, τι κάνει έναν Art Director ικανό;

Το σίγουρο είναι ότι θα βρίσκετε σε ακατάπαυστη συνεργασία με ανθρώπους, οπότε ένα πράγμα είναι σίγουρο: Δεν αφορά αποκλειστικά το δημιουργικό ταλέντο, θα πρέπει να υπάρχει εξίσου, η σωστή ιδιοσυγκρασία και προσωπικότητα για αυτή την εργασία.

Art Director
Web Architecture
Visual Artist

Recent Work

Art Director • Web Architecture • Visual Artist

VIDEO

INSTALLATIONS

PAINTING & SCULPTURE

WORKSHOPS

WORKING WITH KIDS

PUBLICATIONS

“That’s been one of my mantras — focus and simplicity. Simple can be harder than complex; you have to work hard to get your thinking clean to make it simple.”
STEVE JOBS - APPLE
“I think if you do something and it turns out pretty good, then you should go do something else wonderful, not dwell on it for too long. Just figure out what’s next.”
STEVE JOBS - APPLE

Expert Design Advice

TRENDING WEB DESIGN NEWS

Impromptu

S. Beckett Ohio & Hey joe Διδασκαλία σκηνοθεσία:Χρήστος ΒλάσσηςΣυμμετέχουν:Έφη ΞανθοπούλουΣοφία ΛουκέρηΓρηγόρης ΖερβάκοςΦαίη Βλ. Μπιτζήλου Παρουσιάστηκαν & 2 Haikou με την προσέγγιση του Butoh

What’s next!

Welcome to contarini.gr. This is your portal to art-projects. Find out what's new!

Let’s Work Together

TELL ME MORE ABOUT YOUR PROJECT

Στείλτε μου τα στοιχεία σας ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας.

  About My Work

  Εικαστικός, Οργανώτρια καλλιτεχνικών project, Δημιουργός ιστότοπων, Εκπαιδεύτρια.

  Recent Works

  Recent Posts